Om Herrsurf

Begreppet herrsurf: att surfa på nätet efter saker du skäms lite över. Trots att det inte är snusk, vill du ändå inte att din respektive ska se vad du spenderat tid på och rensar därav din historik.

Både män och kvinnor herrsurfar, det är inget fel med det. Vi har alla legat vakna efter mörkrets intågande och spenderat för mycket tid att ”fönstershoppa” nya träningsprodukter som ger oss magrutor på 25minuter. För att vidare läsa flera recensioner av produkten och se nån unboxing-video på Youtube.
Det slutar oftast inte där, helt plötsligt läser du på forum om hur ”Golden Ab-Flexer 2000” har påverkat samhället i stort eller hur det för någon var pengar i sjön då nämnd produkt inte kom fram eftersom PostNord tappade bort paketet. När du upptäcker att klockan är 03:15 har du nyligen satt dig in i PostNords organisationsstruktur, samt skrivit ett mail med förbättringsförslag.
I slutändan läser du aftonbladets plusartikel om hur man snabbast tappar julhelgernas extrakilon – en diet på apelsin och cigaretter.

Vi som gör podden är Emil, Henrik och Hampus. Tre vetgiriga personer som varje dag söker efter högt och lågt på internet.
Varje vecka delar vi med oss av våra bästa och sämsta herrsurfningar.
Vi hörs på onsdag!